sunnuntai 6. huhtikuuta 2014

Kulutusjuhlaa

Kyllä se vaan niin on, että uudet (mieleiset) asiat nostavat innostuksen aina korkealle hetkeksi tai pidemmäksi. Sen takia onkin hyvä päivittää urheiluvaatteita silloin tällöin uusiin, jotta motivaatio pysyy senkin suhteen ylhäällä.




Tulipa huono kuva tästä, mutta Intersportista lähti mukaan uusi huppari! Olen kova käyttämään huppareita ja vetoketjullisia (verkka)takkeja. Ne menevät niin kotona kuin uheillessa. Tämä malli on hieman paksumpi ja pidin erityisesti korkeasta kauluksesta. Ja siinä on kunnon HUPPU.





Sitten piti päivittää vähän proteiinivarastoja. Okei, ei olisi tarvinnut, vanhoja vielä vaikka kuinka... Minulle uudet maut houkuttivat liikaa (ja Gazozilla oli -20% tarjoukset), joten tilaukseen menivät banaanin ja vaniljan makuiset herat. Scitecit proteiinit ovat olleet minulla jo pitkään käytössä ja ovatkin mielestäni hyviä ja laadukkaita. Käytän näitä pääasiassa smoothiessa ja salin jälkeen.






Sitten vielä päivitystä kenkiin eli uudet juoksulenkkarit! Näitä pitikin päästä testailemaan heti ja askel lensikin ihan mukavasti (mitä nyt syke huusi 182..). Eikä hiertänyt! ;) Kaupoissa on aika mukavan värisiä lenkkareita tarjolla nykyään. Näitä en värin puolesta valinnut, vaan kokeilin lähemmäs 10 erilaista paria ja valitsin niistä mukavimmat.

Kävin sitten vielä Instrumentariumissa ostamassa uudet silmälasit. Nyt lompakon nyörit kiinni vähäksi aikaa!

Loppuun vielä koonti viikon liikunnoista:

Ma: Treeni 2
Ti: Spinning
Ke: Treeni 3
To: Kävely/hölkkä 35 min
Pe: Treeni 1
La: -
Su: Kävely/hölkkä 35 min (340 kcal)

Syntilistalle pääsee pala kuivakakkua ja pala sacherkakkua.

!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti