keskiviikko 2. huhtikuuta 2014

Pikainen päivitys viime viikosta


Tervehdys hiljaisuuteen!
Lyhyt päivitys viime viikkoon:

Liikuntasaldo
Ma: Treeni 2
Ti: Spinning
Ke: Treeni 3
To: -
Pe: Treeni 1
La: Kävely 60-70 min
Su: -

Keskiviikkona ja torstaina olin koko päivän Lahdessa koulutuksissa. Päiviin meni ajomatkoineen n. 11-12h, mutta olivat mukavaa vaihtelua normaaliin työpäiviin. Syksyllä kävin samaisissa koulutuksissa ja kun silloin noudattelin melko tarkasti Lite- dieettiä, raahasin omia eväitä mukaan, vaikka päivän ruuat tarjottiin talon puolesta. Tällä kertaa päätin syödä tarjottua lounasta, joka olikin erittäin hyvää. "Aamupala" tosin ei ollut ehkä terveellisimmästä päästä, kun tarjolla oli lihapiirakkaa tai pizzaa. Torstaina olin astetta viisaampi ja otin oman aamupalan mukaan. Myös iltapäivän pullakahvit skippasin, huh. ;)

Viikonloppuna sitten tuli nollattua nekin hyvät valinnat, kun lähi-Prisma oli uudistanut irtokarkkihyllyt ja hyökkäsin niiden kimppuun... Ei siitä sen enempää. (Paitsi että siellä oli Kultasuklaan oma hylly, drool!)




Sunnuntaina kävimme äitini kanssa katsomassa "Lentävät Georgialaiset" -näytöstä, joka oli aika mahtava! Mieleen jäi kauniit puvut, lennokkaat hypyt, nopeus, ketteryys ja vauhdikas miekkailuesitys, jossa kipinät lensivät pitkin näyttämöä. Ennen esitystä kävimme syömässä Kaarna-ravintolassa, johon täytyy tutustua joskus vielä uudelleen paremmin. Ihanan perinteistä ja hyvää suomalaista ruokaa -suosittelen! :) 





Uudet "kehityskuvat" tuli otettua myös viime viikolla ja niissä ei ole mitään muutosta. Ei mitään. Miten niin kaikki mulle heti nyt?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti