keskiviikko 23. huhtikuuta 2014

Treenikoulua ja uusi BioSignature

Olipa pitkä kirjoitustauko.

Nyt on 3 kk OO-valmennusta takana ja päätin sen kunniaksi vaihtaa basic-jäsenyyteni vip-jäsenyyteen. (Tai ehkä todellinen syy oli turhautuminen paikallaan junnaamiseen..) Vip-valmennukseen kuuluu BioSignature-mittauksia ja yhteisiä treenikouluja. Ensimmäinen (minulle) treenikoulu oli 1,5 viikkoa sitten, kun saliohjelma päivittyi uuteen. Liikkeet pysyivät pääasiassa samana, joten niiden osalta ei uutta opeteltavaa tullut. Muita muutoksia kuitenkin tuli hieman, joten oli hyvä käydä niitä porukalla läpi.

Toiseen BioSignature-mittaukseen menin pääsiäisenä. Paino oli tipahtanut taas muutama sata grammaa alaspäin ja oli itseasiassa sama kuin alussa ensimmäisessä mittauksessa: 79,0 kg. Edellisiin tuloksiin verrarrattuna muutosta oli hyvin vähän, mutta onneksi oikeaan suuntaan. Edelleen pisteistä heijastuu stressi ja suoliston huono vointi: takareisi ja vatsan seutu saivat korkeimmat pisteet. Ei sinänsä yllättävää. Kehon rasvaton massa oli kuitenkin noussut +1 kg ja rasvaprosentti täten vähän pienentynyt. Muutos on todella hidasta ja tekisi mieli pistää uutta vaihdetta silmään, mutta olo on jotenkin todella väsynyt.



Tänään meni useampi tunti lääkärissä. Sain su-ma yönä järkyttävän kipukohtauksen vatsaan ja olin varma että nyt umpilisäke sanoi itsensä irti. Kipu kesti 1,5h ja sitten helpotti. Nyt kuitenkin pari päivää on alavatsa oikealta ollut arka ja sitä menin lääkärille ihmettelemään. Otettiin verikoetta ja pissakoetta, lähetettiin gynekologille ja otettiin lisää kokeita. Mitään kovin ihmeellistä ei löytynyt, joten nyt vain odotellaan loppuja tuloksia. Tulehdusarvot olivat vähän koholla ja sen käyn vielä huomenna uudelleen tsekkaamassa.

Huomenna kuitenkin salille, ensimmäinen treeni tähän viikkoon.

Viime viikko oli vähän parempi ja näytti jotakuinkin tältä:
Ma: Treeni 1
Ti: Spinning + Treeni 2
Ke: - (Hieronta)
To: Treeni 3
Pe: Kävely 60 min
La: -
Su: Treeni 1 + Kävely/hölkkä 60 min

Pääsiäisenä tuli muutakin syötyä kuin suklaata...


Tällainen pikapäivitys tänään.. :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti