sunnuntai 23. maaliskuuta 2014

Back to the 70's


Tämä viikko on vedetty treenien suhteen kolmijakoisella. Ensimmäiset 8 viikkoa 2-jakoisella on takana ja jaon muutos tuntuu tähän väliin erittäin hyvältä. Vaikka ensimmäiset kerrat meni taas hieman painoja haeskellessa, saa nyt taas pistää lisää rautaa kehiin, kun eri lihasryhmille annetaan pidempi palautusaika.

Uuden saliohjelman myötä päätin ottaa myös uutta aerobista treeniä kehiin ja kävin tiistaina spinning-tunnilla! Tunti pidettiin aamulla klo 6.30 alkaen, joten siitä sai mukavan startin päivään. Viime kerrasta on aikaa ainakin 1,5 vuotta. Sykkeet nousikin uudesta ärsykkeestä todella korkealle ja piti välillä välillä himmailla, etten ihan pökerry lattialle. Ensi kerta on varmasti helpompi ja saa pistää taas lisää vaihdetta silmään. :)

Viikon liikunnat:
Ma: Treeni 1
Ti: Spinning
Ke: - (Hieronta)
To: Treeni 2
Pe: Treeni 3
La: Kävely 60 min
Su: Treeni 1

Lauantain auringossa kelpasi lenkkeillä



Tarkoituksena oli tehdä 3 salia ja 2 kovempitehoista aerobista, mutta torstaina alkoi ikävä lonkkakipu, joka on jatkunut siitä asti tähän päivään. Päätin jättää siis ajatellun mäkihölkän pois, kävin lauantaina kävelemässä ja salilla treenasin yläkroppaa. En tiedä onko kyseessä lihaskipu vai joku muu, joten seurailen vielä pari päivää ja sitten menen lekurille. Kipu ei tunnu mitenkään kovin "normaalilta". :/


Mitä ruokailuihin tulee, tämä viikko ollut mielestäni erittäin hyvä. Töissä en ole pulliin koskenut eikä viikonloppuna tullut vedettyä övereitä... ;) (ehkä kun olin yksin, niin pysy homma hanskassa). Ainoat "herkut" taisi olla viimeiset palat syntymäpäivälahjaksi saamaani sokeritonta tummaa suklaata (10 g), tänään ravintolassa syöty pippuripihvi (kastiketta oli PALJON, mutta otin lisukkeeksi keitetyt kasvikset, hyvä minä!) ja alla oleva piirakka, jonka tein lähes samalla ohjeella kuin viimeksi: Kaurahiutaleita, banaani, kananmunaa, leivinjauhe, heraproteiini, vähän vaniljasokeria ja marjoja. Not bad!





Laiskan kokin kanasalaatti


LOPUKSI, on pakko vihdoin todeta, että sitkeys on palkittu ja olen päässyt takaisin 70-luvulle. Tammikuussa paino oli 79,0 kg ja sehän pomppasi heti pari kiloa ylöspäin kun vaihdoin ruokavaliota ja aloitin treenin. Viime viikonlopun mässäilyn jälkeen taisi vaaka heilahtaa jopa 83,5 kilossa, mutta nyt saatu nesteet pois. Toivon mukaan suunta pysyy samana.

(Kyllä, mun piti laittaa se vaaka kaappiin ja käyttökieltoon..)






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti