keskiviikko 12. maaliskuuta 2014

Neljännesvuosisata täynnä


Tänään on päivä jolloin kolmekymmentä on lähempänä kuin kaksikymmentä. :D Näin "aikuisena" tuntuu että aika menee paljon nopeammin kuin lapsena, eikä kaikesta osaa nauttia niin huolettomasti kuin ennen. Ehkä sen takia pitäisi osata iloita elämän pienistä asioista - ja itseasiassa tänään olen iloinnut! Jo pelkästään kevätaurinko sai minut hymyilemään, kaikki muu oli vain plussaa. :)


Aamupala


Töihin tullessa minua odotti ihana yllätys, kun työkaverini oli ripustanut pukukaappini oveen serpentiiniä ja jättänyt penkille kortin ja lahjan. Voi miten iloinen olinkaan!





Päivällä kävin (elämäni toista kertaa) hierojalla. Olin varannut itselleni tunnin ajan ja siinä ehdittiin käymään hyvin läpi pohkeet, takareidet/pakarat ja selkää. Kireä olin kuin viulunkieli, mikä ei sinänsä ole ihmekään, kehonhuolto kun on retuperällä. Rehellisesti sanoen lihakseni ovat niin jumissa, että minun on niitä vaikea saada itse auki. Tunti meni ihan älyttömän nopeasti ja olo on taas aivan erilainen! Ehkä minusta vielä ihminen saadaan. ;)

Hieronnan jälkeen söin työpaikan ruokalassa riisiä, broilerkastiketta, salaattia ja jälkiruuaksi mustikkapiirakkaa ja vaniljavaahtoa. Mikä gluteeniton ja maidoton? Syön ruokalassa erittäin harvoin, ehkä viimeisen vuoden aikana 4 kertaa. Nyt taisin ahmia itseni vähän turhankin täyteen ja varmaan olisin vieläkin ahtanut jos olisi kehdannut. "Sen kerran kun olen täällä ja sen kerran kun on synttärit...." Aina niitä tekosyitä keksii! Mutta kunnon ruoka teki hyvää ja voitti mennen tullen omat evääni.

Välipala jäikin sitten välistä, kun maha oli pullollaan ruokaa. Kotiin tullessa tein itselleni kasan banaanilettuja (1 banaani + 2 kananmunaa) ja nautiskelin niitä maustetun maitorahkan kanssa. Voi nam!   





Itselleni ostin syntymäpäivälahjaksi Gazozilta uudet treenihousut. Halusin pitkälahkeiset, kapeat housut, joita voisin pääasiassa käyttää lenkeillä ja pyöräillessä, miksei myös joskus salilla. Päädyin tilaamaan nämä:

GAZOZ F - LUCITA FITNESS TIGHTS, SUNNY LIME

Olen käyttänyt urheillessa nyt vallan Bia Brazilin housuja, joihin olen tykästynyt täysin. Ne ovat erittäin mukavat päällä, tukevat ja litistävät mahamakkaroita mukavasti. :D Nämä uudet housut ovat huomattavasti "löysemmät"eli eivät anna muotoja kauheasti anteeksi, mutta ovat päällä erittäin kevyet, joustavat ja huomaamattomat. Ostamani koko (L) oli aika reilu, että ehkä saan alle pitkikset ja pääsen pian testaamaan pienelle (hölkkä)lenkille.



Tämä viikko on huomattavasti löysempi viikko urheilujen kannalta verrattuna edelliseen. Salitreenejä on takana nyt kaksi ja kolmannen yritän tehdä huomenna aamulla. Aerobista en ole vielä tehnyt yhtään, ne jäänee viikonlopulle. Viikonlopuksi on tiedossa varmasti myös vähän herkuttelua ja "nollausta", kun kaverini tulee juhlistamaan neljännesvuosisataani.

Nauttikaa vielä pari päivää auringosta! Saadaan säätietojen mukaan taas kylmää yllemme viikonlopusta alkaen, mutta eiköhän se kevätkin pian tule jäädäkseen. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti