sunnuntai 16. maaliskuuta 2014

Pallomaha ja pähkinäallergia


Viikon liikunnat jäivät aika vaisuiksi ja tässä koottuna:

Ma: Treeni 1
Ti: Treeni 2
Ke: - (Hieronta)
To: Treeni 1
Pe: Aamulenkki 40 min, kävely/hölkkä
La: -
Su: -

Viikonloppu meni herkutellessa ja alkoholiakin tuli nautittua. Nyt on pää älyttömän kipeä yhtäkkisestä sokeripommista ja toivon pääseväni vain nukkumaan. Ehkä tämä tuli hyvään saumaan muistuttamaan minua, ettei ylenpalttinen herkuttelu ole sen arvoista. Teolliset makeiset eivät edes loppupeleissä ole kovin hyviä, miksi niitä sitten tulee syötyä? Onneksi enää harvoin. Nykyisin herkuttelen eniten tummalla (75% +) suklaalla tai itsetehdyillä leipomuksilla, jotta jokainen raaka-aine on tiedossa.

Perjantaina tuli kokeiltua Jonna1983 -blogin vadelmaista raakasuklaakakkua, joka oli todella hyvää! Kokeiltaa ihmeessä - raaka-aineet ovat yksinkertaisia eikä tekeminenkään vaikeaa. :) Kuvia ei omasta tekeleestä ole, sillä hätäilin sen maistamisessa eikä päällinen ollut vielä kunnolla hyytynyt. Herkullisesta mausta huolimatta sain kakusta järkyttävät mahakivut, joka oli viimeinen todiste sille, että olen allerginen/yliherkka pähkinöille, eritoten cashew-pähkinöille. Olen maininnut siitä aiemminkin blogissa, mutta silloin minulla oli vielä pieni epäilys, etten pure pähkinöitä tarpeeksi pieneksi. Tähän reseptiin kuitenkin jauhoin pähkinät jauheeksi tehosekoittimella, joten siitä se ei ole kiinni. Nyt jäävät cashewt pois minun ruokalivaliosta. Harmi! Ovat niin hyviä!

Arvatenkin mahani on ollut kuin jalkapallon nielaissut koko viikonlopun, mutta alla todiste, että on se muutenkin, jos ei pidä korsettia tiukalla. Jatkuva turvotus kummastuttaa, mutta niin kauan kun kipuja ei ole, en ota suurta stressiä.


Tämän viikonlopun nollauksen jälkeen on hyvä aloittaa uusi viikko ja uusi treeniohjelma. 2-jakoinen muuttuu 3-jakoiseen ja vaihtoehtona on tehdä 3 tai 4 salikertaa viikossa. Tällä hetkellä kallistun enemmän kolmeen salikertaan ja aerobisen lisäämiseen. Sillä taidan ainakin ensimmäisen viikon mennä ja katsoa miltä tuntuu.

Ohjelma vaikuttaa mielenkiintoiselta, joten taas uudella innolla huomenna salille! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti