sunnuntai 16. helmikuuta 2014

Hyvä treeniviikko ja suklaakakku


Kulunut viikko on vihdoinkin ollut treenien suhteen sellainen, jota olen haeskellut jo useamman viikon. Salitreenejä tuli tehtyä 4 kpl eli maanantaina, tiistaina, torstaina ja perjantaina. Aerobinen liikunta on ollu kadoksissa pitkän aikaa, mutta nyt eilen lauantaina kävin tekemässä lyhyen (30 min) mäkitreenin. Tuossa aivan vieressä on loivahko, n. 100-150 m pitkä mäki (autotie/kävelytie), jonka ensin kävelin alas-ylös-alas. Sen jälkeen hölkkäsin mäen aina ylös ja kävelin alas. Hölkkäkertoja tuli 6 kpl ja sen jälkeen tulin takaisin kotiin. 

Lauantain hölkkään oli ehkä syynä perjantaina leipomani suklaakakku. :D 



Pohjan ohjeen bongasin Paleokeittiön sivuilta, ohjeesta Parhaimmat paleobrowniet. Bataatti ei todellakaan maistunut läpi, vaan teki pohjasta ihanan mehukkaan ja pehmeän. Päälle laitoin vaahtoutuvaa soijakermaa ja kesällä poimittuja vadelmia. Oli ihanaa saada herkutella ilman mahan turvotusta. Hurraa!

Toinen ruokakokeilu oli pizzapohja perunasta. Se ei mennyt ihan nappiin, sillä halusin käyttää mahdollisimman vähän jauhoja. En tiedä olisiko pohja pitänyt esipaistaa vai laittaa enemmän kananmunia joukkoon vai mitä, mutta löysäksihän se jäi. Testikeittiö ei kuitenkaan luovuta vaan kokeilee taas ensi kerralla uudelleen.

Kanaa, persikkaa, paprikaa, päällä rucolaa


Nyt on jo 4 (vai 5?) viikkoa kulut OO-valmennusta ja on uuden treeniohjelman vuoro. Vaikka minulla on paino noussut, ja huitelee siellä 80,5 kg lukemissa, on oloni silti paljon parempi. Vatsakivut vähentyneet, vireystila noussut, voimatasot nousseet salilla. Vaikka rehellisesti sanottuna aloin itkemään kun kävin vaa'alla, en anna sen häiritä nyt. Tällä kertaa pistän liikuntarytmin ensin kuntoon ja sitten alan hiomaan ruokavaliota enemmän. Meillä on valmennuksessa joka viikko hyviä viikkotehtäviä, jotka auttavat kohti pysyvää muutosta. Olen oppinut nyt jo paljon, enkä malta odottaa mitä tulee seuraavaksi.

Nyt jääkiekon pariin!



PS. Löysin kaupasta tällaista:



"Ainekset: tomaatti 37 %*, soijapapu*, vesi, auringonkukkaöljy*, sipuli*, porkkana*, joditon suola, hiiva, omenaviinietikka*, perunatärkkelys*, valkosipuli*, basilika*, yrtit*, mausteet*
*luomulaatua" (Lähde)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti