tiistai 11. helmikuuta 2014

Päivän ruuat kuvina

Rök Rök!

Reissusta selvitty ja vieläpä ihan siivosti. Ilta meni niinkuin pelkäsinkin eli parin drinkin jälkeen kovat vatsakivut. Olinpahan virkeänä seuraavana aamuna aamupalalla ja pelaamassa bingoa! ;D Bändejä tuli nähtyä melko vähän, mutta Ismo Leikola oli huippu niinkuin aina.

Viime torstaina minulla oli saliohjaus, jossa käytiin läpi ohjelmani liikkeitä + vähän muita liikkeitä. Täytyy sanoa, että jos vain oma rahapussi kestäisi, palkkaisin itselleni PT:n, jonka kanssa voisi yhdessä treenata vaikka viikottain! Jo pelkästään se, että toinen auttaa ne viimeiset polttavat pakkotoistot, on aivan mahtavaa. (Toki tähän kelpaa treenikaverikin. :)) Tuntui, että kroppa oli ihan tulessa ja seuraava yö olikin melko levoton. Viimeksi taisin treenata PT:n kanssa kesäkuussa, joten olikin aika vähän saada potkua pyllylle!

Tälle viikolle on nyt kaksi treeniä tehty. 
Tämän päivän ruokia:

Aamupala: Lohta, porkkanaa, sipulia, pellavansiemenrouhe vedessä


Lounas: Tomaattikeitto ja jauhelihaa



Välipala 1


Välipala 2 ennen salia


Salin jälkeen riisiproteiini



Iltapala: Kaurapuuro, kookosöljy, mustikka, valkuaisia

Mulla on ollut edelleen hieman ongelmia tuon maidottoman kanssa, kun en tiedä mitä söisi. Iskin nuo ruuat Kiloklubiin ja kieltämättä järkytyin: 1450 kcal? En yhtään ihmettele, että joinain päivinä iskee hirveä ahmimiskohtaus. Jostain pitäisi repäistä vähintään 300-400 kcal lisää ainakin salipäiville. Jotain muuta kuin suklaata niinkuin eilen.

Miten tämä on näin vaikeaa?? :(

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti