torstai 13. helmikuuta 2014

Kokeilussa aamusali


Nyt kun päivät ovat hieman pidenneet ja valoa tullut lisää, päätin kokeilla treenaamista aamulla. Ajatus on ollut minulle todella kaukainen, sillä olen erittäin aamu-uninen. Talven pimeimpänä aikana tuntui, että voisin nukkua koko päivän ja hiilareita teki mieli jatkuvasti. Olenkin usein tokaissut, että entisessä elämässäni olen varmasti ollut karhu: rasvakerrosta kertyy ja voisi mennä talviunille!

Ajatus aamutreenin lähti siitä, että päiviin ei jää lähes yhtään vapaata aikaa, kun menen salille töiden jälkeen. Päivät ovat pitkään olleet: herääminen - töihin - kotiin - salille (-kauppaan) - kotiin - nukkumaan. Sitten välipäivänä (esim. eilen keskiviikkona) on monta rautaa tulessa, kun yritän kokkailla ja siivoilla. Viikon ruuanlaitot ovat painottuneet melko lailla sunnuntaihin ja keskiviikkoon, jolloin teen seuraaville päiville sapuskat. En jaksa (enkä ehdi) tekemään ruokaa päivittäin, eikä minua haittaa syödä samaa lounasta vaikka 3 päivää peräkkäin.

Tänään laitoin kellon soimaan (vain) tuntia aiemmin, söin banaanin ja lähdin salille. Lisäkseni siellä oli enintään kaksi muuta aamureippailijaa kerralla, joten sain tehtyä treenin kerrankin kunnolla "varaamalla" kaksi paikkaa yhtaikaisesti itselleni. Aikaa meni salilla noin tunti, jonka jälkeen nappasin riisiproteiinit naamaan ja ajelin töihin. Töissä ehdin syömään puuron rauhassa ennen työajan alkua. Fiilis oli oikeasti hyvä: levollinen ja rento!





Nyt on ollut ihanaa, kun saanut työpäivän jälkeen vain olla ja rentoutua! Saa miettiä, mitä hyvää sitä kokkaisi viikonloppuna ja olenkin selaillut paljon Paleokeittiön sivuja. Pitsaa tekee mieli, mutta millä tekisin pohjan? Kokeiluun taitaa mennä peruna! :)

Valintatalossa oli paljon euron tarjouksia! (tosin ei kaikki kuvassa)


Huomenna taas aamusta salille!



Oletteko te aamu-, päivä- vai iltatreenaajia?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti