keskiviikko 26. helmikuuta 2014

Ensimmäistä kertaa hierojalla


Viime lauantain salitreenin jälkeen minulla on ollut lähes jatkuvaa kipua alaselän vasemmalla puolella heijastuen aina koko lonkkaan asti. Pieniä kipuvihlaisuja on tullut joskus aiemminkin, mutta nyt särky on jatkuvaa. Mikään liike ei sitä aiheuta vaan päinvastoin tuntuu, että liike on lääke. Salilla olenkin käynyt alkuviikosta normaalisti (ma&ti). Töissä istuessa kipu on selkeästi kovempi.

Varasin maanantaina heti ajan hierojalle, sillä melko varmasti kipu johtuu lihaskireydestä tms. Pitkään olen hierontaa miettinyt, mutta nyt tämä särky oli se viimeinen niitti. Tyypillistä, että sitten vasta toimitaan kun sattuu. Meillä käy työpaikalla urheiluhieroja 3 krt kuukaudessa ja häneltä saa varattua aikoja edulliseen hintaa. Miksi en jo aimmin käyttänyt tätä palvelua hyväkseni? Sinne siis!

Jos miettii millaista palvelua yrittäjältä haluaa, että hänen kanssaan asioi uudelleen, niin tänään sain juuri sellaista! Minut otettiin iloisesti vastaa, höpöteltiin mukavia, vitsailtiin, kerrottiin missä eniten vikoja ja miten niihin voi vaikuttaa. Esimerkiksi hieroja huomasi ristikkäistä kireyttä vasemmassa pakarassa ja oikeassa lanteessa ja kysyi heti istunko ns. jalat ristissä, eli toinen toisen päällä. Öh.. kyllä. Töissä tullut tällainen tiedostamaton tapa ja siitä pitäisi nyt päästä eroon (arvaatkaa montako kertaa kuului lopputyöpäivän aikana "ai niin, prkl" :D)

Aika meni todella nopeasti ja olo oli sen jälkeen aivan mahtava. Tuntui, ettei minulla olisi selkää enää ollenkaan, olo oli siitä niin kevyt. :D

Seuraavaa kertaa täytyy odottaa 2 viikkoa, mutta KYLLÄ, aion mennä uudelleen. Ensi kerralla pyydään hieromaan enemmän jalkoja, taka- ja etureisiä, sillä uskon niidenkin kireyden vaikuttavan kipuiluun. Tällä hetkellä tuntuu, että kipu on siirtynyt vielä enemmän etulonkan puolelle, johon ei koskettu. Voin siis todeta, että tästä oli apua? 

Seuraavaa rentoutumishetkeä odotellessa tutustun tähän kapistukseen:




Eikun siis tv:tä katselemaan ja rullailemaan! :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti