sunnuntai 23. helmikuuta 2014

Kamala ihana viikko


Olo on niin väsynyt, etten tiedä saanko aikaiseksi selkeää tekstiä, mutta kirjoitetaan nyt vähän kuulumisia, kun viikolla en ole ehtinyt.

Tällä viikolla lihapullat on ollut kova sana ja niitä onkin tullut syötyä useampana päivänä vaihtelevasti eri aterioilla. Pyrin syömään päivässä mahdollisimman monipuolisesti eri proteiininlähteitä esim: kala-kana-liha-kananmuna. Kanaa saatan syödä kahdellakin aterialla, mutta jauhelihaa/kananmunia syön vain kerran päivässä. Salin jälkeen menee aina annos riisiproteiinia ja silloin tällöin myös kiireisenä välipalana.

Aamupala keskiviikolta

Iltapalaa tiistailta

Tällä viikolla olen ottanut maitorahkaa takaisin käyttöön, mutta vasta laktoosittomana versiona. Muutamana päivänä olen tehnyt töiden jälkeen smoothien, johon olen laittanut rahkaa, kauramaitoa, puolikkaan avokadon ja pellavansiemenrouhetta. Joukkoon olen pilkkonut päärynän. Nam! Kipuilua ei ole tullut, mutta ehkä pientä turvotusta. Meinaan kuitenkin jatkaa rahkan käyttöä max. 1 purkki päivässä.





Mitä viikon liikuntasaldoon tulee, se on ollut yhtä hyvä kuin edellinenkin pienistä vastoinkäymisistä huolimatta.

Ma: Treeni 1
Ti: Treeni 2
Ke: -
To: Aerobinen n. 45min (kuntopyörä+crosstrainer)
Pe: Treeni 1
La: Treeni 2
Su: - (lyhyt kävelylenkki n. 20 min)

Tarkoituksena ei ollut mennä tekemään torstaina aerobista salille, mutta se oli "niitä päiviä"... Menin aamusta salille ja ihmettelin miksi vain toisessa päädyssä oli valot. Tein alkulämmittelyt ja kävelin toiseen päähän, missä vapaat painot ovat. Hapuilin valokatkaisijaa seinästä ja lopulta löysinkin. Ei tapahtunut mitään. Päättelin, että sulake ehkä palanut, että menin sitten takaisin pyöräilemään. Kun aika oli lähteä pois, toinen aamu-urheilija tuli paikalle, käveli painopuolelle ja laittoi valot. Öh... :D

Perjantainakin meinasi aamutreeni jäädä väliin, kun tuo urhea peltiratsuni päätti jäädyttää ovet (kyllä, pakkasta oli ehkä 3 astetta). Kun sain oven auki, en saanut enää kiinni. Vartin verran tappelin ja lopulta ovi sulkeutui. Päätin että se saakin pysyä kiinni ja taiteilin itseni ulos/sisään apukuskin ovesta, joka oli enemmän yhteistyöhaluisempi.

Perjantai-iltana saapui pelastajani eli rakas ystäväni viikonloppuvierailulle. Näemme aivan liian harvoin, mutta nyt vihdoin tuli hetki viettää aikaa yhdessä. Päätimme mennä terveellisemmällä linjalla eli kävimme yhdessä salilla ja kokkailimme mm.  quinoa-lohilaatikkoa, kookoskanakeittoa, kesäkurpitsa-banaanileipää ja appelsiini(raaka)suklaamoussea. Lauantaina lähdimme kaupungin yöelämään tanssimaan ja juhlimaan Leijonien pronssia. Ihana ilta! :)






Tänään tulee varmasti uni ajoissa, kun tuntuu että en ole nukkunut kahteen yöhön juuri ollenkaan. Sen lisäksi, että eilen meni myöhään, toinen kissoistani oli "hieman" stressaantunut vieraasta ihmisestä ja piti minut hereillä huutamalla pitkin yötä ja pomppimalla milloin missäkin. Aikamoinen drama queen! Ehkä täällä pitäisi useammin käydä vieraita... :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti