lauantai 11. tammikuuta 2014

Ei lupauksia vaan tavoitteita


En tehnyt Uutena Vuotena lupauksia vaan asetin itselleni tavoitteita. Vähemmän stressiä, enemmän iloa liikunnasta ja hyvää puhdasta ruokaa. Toivon, että näiden seurauksena oloni on kevyempi niin fyysisesti kuin henkisesti, painoni tippuu ja lihaskestävyyteni paranee! 

Vuosien aikana tiputettuja kiloja on n. 15-20 kg ja vielä on noin 10 kg ylipainoa. Matkaa ollaan tultu siis noin puoliväliin, mutta taivalta on vielä paljon edessä - elämäntapamuutostahan tässä ollaan tekemässä! 


Olen sairastellut talvella paljon ja nytkin on antibioottikuuri päällä. Päätin kuitenkin lähteä ulos kävelemään, kun kerrankin se oli mahdollista valoisan aikaan. Joulu, mässäily ja vähäinen liikunta ovat kuitenkin tehneet tehtävänsä ja tulos näytti tältä ;)


Miten niin lihonnut TAAS?

Voitin onneksi tappelun napin kanssa ja pääsin ulos. Taivaalta alkoi juuri sataa lunta. Vihdoin eteläänkin valoa!



Lunta tuli, vaikkei kuvasta näykään :)



Ostin joululahjaksi itselleni uuden sykevyön rikkimenneen tilalle. 

Kotiin palattua

Lenkin jälkeen pääsi ruuan tekoon. Olin jo aiemmin ostanut jääkaappiin perunaa, lanttua ja punajuuria, joista tein nyt uunijuureksia. Joukkoon laitoin hunajaa ja öljyä. Mausteitakin olisi voinut laittaa, mutta nälkäiseltä kokilta ne unohtui!






Nyt alan ihmettelemään tämän Bloggerin asetuksia, jos vaikka saisi tästä vielä joku päivä omannäköisen. Palaan huomenna taas asiaan! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti