keskiviikko 29. tammikuuta 2014

Reseptikyylä


Minulle ei valitettavasti ole luotu minkäänlaisia kotikokin taitoja, en osaa yhdistellä makuja tai keksiä reseptejä päästäni. Lähes kaikki makaronin keittoa vaativammat ruuat teen ohjeiden mukaisesti. Siksi kulutankin yllättävän paljon aikaa etsiessäni ideoita omaan keittiööni. Mitä tänään syötäisiin? Mitä helpompi, sen parempi - ainakin arkena!

Koska tomaattikeitto on hyvää ja helppoa, tartuin heti kiinni löytämääni porkkanakeitto-ohjeeseen.
Kuullota sipuli ja inkivääri, keitä porkkanat, mausta ja soseuta. Työpaikkalounaiden pelastus on helpot kevyet keitot, jotka lämmittävät ihanasti kylmässä vanhassa rakennuksessa. Joukkoon kanaa tai jauhelijaa ja avot!



Makeanhimoon on aina keksittävä jotain uutta (ja muka "terveellistä"). Tänään herkkuhammasta alkoi kolottamaan, kun luin ohjeen nopeasta raakafugdesta Ainon Get Fit, Stay Healthy -blogista. Pakkohan sitäkin oli sitten kokeilla!

Eli ohje meni näin:
4 rkl kookosöljyä
1 dl kaakaojauhetta
4 rkl hunajaa

Sulata öljy vesihauteessa, sekoita kaakao ja hunaja joukkoon ja pistä jääkaappiin hetkeksi.

Minun tekeleestä ei tullut niin kaunis :D

Salikertoja on nyt kaksi takana, joista toinen meni täysin puoliteholla. Kaksi vielä on tarkoitus saada viikkoon mahtumaan.

Viimeinen liike ja minun heikkous


Maanantai

Nyt olen tosiaan heraproteiinit jättänyt pois ja tilalle tullut riisiproteiini. Voi jestas! Ihan kuin imisi navetan viimeisiä rehupölyjä kitusiinsa! Yh! Ennen oli salin jälkeen käytössä Scitecin Volumass35, jossa mukana oli ihania suklaahippuja. Se oli aina salipäivän kohokohta. Nyt treenin jälkeen on naama näkkärillä, kun saa palkkariksi vain rehupölyä ja omenan.




Mut näillä mennään, täytyy vain hokea "ruoka on polttoainetta"-mantraa itsellensä. ;) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti